ALASKA IJSSALON

Recentebeoordeling


3 sterren uit 73 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alaska IJssalon. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 1:02 Er zit geen vriezer in de bestelling
28 feb 2024 om 21:53 Bezorgtijd duurde 2 uur en de bestelling klopte uiteindelijk niet eens qua gekozen smaken voor de bollen. Zou hier absoluut niet meer bestellen. Qua smaak, was het oke, maar het bedrag die je ervoor betaald is veel. En het was heel klein. Heel jammer
14 feb 2024 om 20:06 Het duurde 90 minuten plus voordat me bestelling kwam een uur telaat en vervolgens was me ijs aan het smelten. Nooit meer!
12 feb 2024 om 23:11 De shake was niet lekker snaak helemaal niet naar aardbei. Meerdere keer bij jullie gegeten was altijd lekker. Maar deze keer was de shake watering en met andere smak
12 feb 2024 om 11:18 Bezorger was er super snel . Alleen kreeg ik een verkeerde bestelling , en kreeg het restaurant niet te pakken , super slecht !
20 jan 2024 om 14:53 Het bestelde eten was lekker, maar jammer genoeg niet wat we besteld hadden. De bestelling was 3 bollen ijs. 1 crepe en 2 bubble wafels. We kregen 3 crepes de bollen ijs hadden ze jammer genoeg in 1 bakje gedaan. De bezorger was top.
27 dec 2023 om 0:44 Heerlijk ijs en pancakes. Hele vriendelijke bezorger.
13 dec 2023 om 22:33 Na 2,5 uur de bestelling incompleet aangekomen En zijn niet in staat om het alsnog te komen brengen.
1 dec 2023 om 23:02 Duurde veel te lang voordat het aankwam. Was verder wel lekker.
15 nov 2023 om 19:16 Alaska ijssalon mistake my order! I order something, they bring me something else. Also it took longer then normal to arrive!
11 nov 2023 om 22:13 Koude pannekoeken echt niet oke dit
7 okt 2023 om 7:30 Cold food. Took 2 hours to get it